A SZOKA Kft. telephelye mellett 1996-ban megépült a FRISS BETON Kft, amelynek profilja beton előállítása. A Betéti Társaság számára újabb lehetőség kínálkozott, melyet sikeres pályázattal valósítottak meg. A transzportbeton szállításához vásárolt tehergépkocsi már megfelelt az Európai Unió műszaki elvárásainak is. A vállalat működése főképpen a kavicsbányára épült. Feladatuk a bánya napi tevékenységének ellátása volt, a meddő, bányakavics osztályzóra való felhordása, valamint az osztályzott anyag külön depókba (szalag alól elhord) való átszállítása.
Napi tevékenységhez tartozott még a telephelyen lévő Friss Beton keverőüzem alapanyag ellátása is.

2002- től a vállalat másik fő tevékenységi köre az osztrák tulajdonú Betonpartner Magyarország Kft. (korábban Lasselsberger Hungária Kft) szombathelyi betonüzemének hosszú távú ellátása korszerű mixergépkocsikkal és betonszivattyúkkal.

A 2005-ben bekövetkezett profilváltás során, cégünk a korábbi bányászati tevékenységét nemzetközi árufuvarozásra váltotta. Ennek következményeként jelentős változás következett be gépkocsiparkunkban. A kavicsbányában használt tehergépjárművek eladásából vásárolt nyerges vontatók lehetővé tették a nemzetközi fuvarozásban való részvételt. Tehergépjárműveink megfelelnek az EURO III -IV követelményeknek. Folyamatosan kapcsolatban állunk velük, hogy mindig pontos információkkal szolgálhassunk megrendelőinknek a szállított áru hollétéről.

Főbb szállítási területeink: Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc.